Samen met onze partners
Grolsch
ER Sportprojecten
Vrumona
Erma sport
De klok dranken
RV Sportreizen
xScreen Interactive
Sligro
Douwe Egberts
Buurman
Taurus
Inkoop Kracht Centrale
Buro Bedenkt
KSP
Procurius
Eazis
Jabe Reclame

Het speedsoccer concept realiseert en faciliteert complete speedsoccer-velden.
Van concept tot en met realisatie en evaluatie.

grolsch-bieren-soccer-temple-partner

Grolsch

Koninklijke Grolsch N.V. is een onderneming met een historie die teruggaat tot het jaar 1615. Grolsch behoort daarmee tot één van de oudste en meest succesvolle brouwerijen van Nederland. Koninklijke Grolsch biedt een brede portfolio van merken en bierstijlen zoals Grolsch Premium Pilsner, Grolsch 0.0%, de Grolsch speciaalbieren, Grolsch Radler, De Klok, Kornuit, Peroni, Meantime, Pilsner Urquell en Grimbergen. Sinds 2004 is Grolsch gevestigd in een moderne brouwerij in Enschede en sinds 11 oktober 2016 is Koninklijke Grolsch een dochteronderneming van Asahi Group Holdings.

Ga naar website
1vrumona-dranken-soccer-temple-partner

Vrumona

Vrumona is dé innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten spelen we in op de veranderende wens van consumenten.

Ga naar website

De Klok dranken

De Klok Dranken is een professionele drankengroothandel met nationale dekking maar ook lokale toegankelijkheid. De Klok Dranken biedt keuze, kennis en service vanuit ervaring en is hierdoor de ideale partner voor iedere onderneming.

De dienstverlening van De Klok Dranken gaat veel verder dan het leveren van een uitgebreid dranken-pakket. De Klok Dranken kenmerkt zich door een optimaal assortiment, excellente service en focus op rendement, afgestemd op uw specifieke ondernemerssituatie: kwaliteit op maat.

Ga naar website

Sligro

Als marktleider richt Foodservice zich met een landelijk netwerk van zelfbedienings- en bezorggroothandels op groot- en kleinschalige horeca, recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Met 50 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

Ga naar website

Douwe Egberts

Goede koffie geeft keer op keer een moment van ontspanning waarna u er weer vol tegenaan kunt gaan. Daarom biedt Douwe Egberts alles aan om uw koffiebeleving aangenaam en compleet te maken.

Ga naar website

Buurman

Bij Buurman Facilitaire producten staan we voor het leveren van facilitaire producten.  Niet zomaar, want op tijd leveren, aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs en steeds rekening houdend met uw wensen en eisen zijn voor ons dagelijks het uitgangspunt. Elke dag kijken we voor onze klanten kritisch naar de mogelijkheden, naar alternatieven, naar verbeteringen.

 • Lees verder

  Voorop staan gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte oplossingen voor u als afnemer. Bij Buurman Facilitaire Producten zoeken we samen met u naar effectieve en efficiënte oplossingen. Of het nu om een koffie- of vendingautomaat gaat, producten voor eenmalig gebruik of milieu-vriendelijke schoonmaakmiddelen. En als wij het hebben over een breed assortiment, dan horen disposables. schoenen & kleding, hygiëne, verpakkingen, koffie & catering en reinigingsproducten daar zeker bij.


  Los van de producten besteden we ook stevige aandacht aan adviezen op maat. We kijken met u wat passende oplossingen zijn in uw situatie. Onze webwinkel geeft u uitgebreid beeld van wat er allemaal mogelijk is. Op tijd, op maat en betaalbaar.

  Kort gezegd: “Buurman levert alle bedrijfsbenodigdheden.”

  Wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige sportkleding voor een club, vereniging of bedrijf, zal ook zeker bij Buurman Facilitaire producten slagen. Errea sportkleding is samengesteld uit de beste materialen en kent een goede pasvorm. De lichtgewicht stof is ademend, heeft een perfecte pasvorm en kan worden voorzien van een eigen gekozen bedrukking.

  Buurman Facilitaire Producten is dealer van Errea sportkleding.

  Samen met u selecteren wij de beste kleding en accessoires en zorgen wij voor een perfecte bedrukking. Dit kan een logo zijn van uw club, bedrijf of vereniging. U zult zich direct een winnaar voelen in uw nieuwe  sportkleding.

  Topkwaliteit sinds 1988

  Errea is een gerenommeerd Italiaans merk dat sportkleding ontwikkelt met een eigentijdse uitstraling. In Nederland is Errea vooral bekend als leverancier van de Nederlandse dames en heren volleybalploeg en ADO Den Haag.

  Naast de ruime keus in voetbalkleding, volleybalkleding en basketbalkleding in standaardkleuren, kan ook de door u gewenste eigen kleurencombinatie geleverd worden. Gecombineerd met uw eigen logo zorgt dit voor zeer originele sportkleding. Bij uw keus voor Errea sportkleding bent u in alle gevallen verzekerd van kwaliteit, comfort en een uitstekende pasvorm.

  Let the games begin!

Ga naar website

Taurus

Taurus

Ga naar website
ER-sportprojecten-soccer-temple-partner

ER Sportprojecten

ER Sportprojecten is een full-service adviesbureau gespecialiseerd in het voorbereiden en uitvoeren van complexe sportprojecten. Van het compleet inrichten van een voetbalstadion tot de realisatie van een speedsoccer court in een (leegstaand) pand. En van de realisatie van een atletiekbaan tot de fietsoverkapping bij een overdekte ijsbaan

Ga naar website

RV-Sportreizen

RV Sportreizen is de reisorganisator voor uw sportevenement. De passie die wij als organisatie kennen voor sport en reizen, brengen wij graag over op u als klant.

RV Sportreizen is gespecialiseerd in groepsreizen naar West Europese sportevenmenten. Eén of meerdaagse (bus) reizen naar voetbalwedstrijd met je teamgenoten. Of naar de PDC Darts met vrienden? Ook een compleet verzorgde reis naar een etappe van de Tour de France met zakenrelaties behoort tot de mogelijkheden.

Ga naar website

Procurius

Procurius, uw partner in het (her)ijken van uw strategie en het creëren en realiseren van een excellerende organisatie​​.

Wij staan u graag ter zijde bij de startup fase, vraagstukken omtrent investeringen, financieringsaanvragen, participaties,bedrijfsovernames, herstructureringen of liquidatie en kunnen u tevens volledig ontzorgen op het gebied van administratie en belastingzaken.

Ga naar website

KSP

Binnenkort meer…

Ga naar website

EAZIS

Eazis, al ruim 20 jaar ‘de’ muziekleverancier voor Horeca en sportkantines

Wij ontzorgen de ondernemer met de juiste playlisten, actuele hitlijsten en geven met 1 druk op de knop de juiste sfeer in uw zaak.

Ga naar website